Over Ortho-Care

Schermafbeelding_2016_02_24_om_143723.pnOrtho-Care biedt orthopedische zorg. Wij behandelen houdings-, bewegings- en pijnproblemen. Altijd op de best mogelijke manier: persoonlijk, deskundig en gepland.

Als onderdeel van het HagaZiekenhuis, het grootste topklinische ziekenhuis in de regio Haaglanden, voeren wij gemiddeld zo'n 850 totale heupprothese operaties en 400 totale knieprothese-operaties per jaar uit. Wij streven continu naar verbetering en verrichten voortdurend wetenschappelijk onderzoek.

Voor alle aandoeningen van botten, banden, spieren en gewrichten aan het gehele bewegingsapparaat, waarvoor een orthopedisch consult gewenst is, kunt u bij ons terecht. Ook zijn wij u graag van dienst met een second opinion.

Team
Ons team bestaat uit 10 orthopedisch specialisten. Vergaande subspecialisatie zorgt ervoor dat we altijd kunnen handelen op basis van de laatste stand der techniek – altijd met de patiënt-artsrelatie centraal. De hoge kwaliteit van zorg combineren we met efficiënte bedrijfsvoering.

Verwijzing naar Ortho-Care (door huisartsen)
Verwijzing door huisartsen kan via het zorgdomein. Bent u, als huisarts, niet aangesloten bij het zorgdomein? Dan ontvangen we graag, via de patiënt, een schriftelijke verwijzing met de verwijsindicatie en reeds uitgevoerde behandeling. Wij zullen u na het consult zo spoedig mogelijk schriftelijk op de hoogte stellen van onze bevindingen en het voorgestelde behandelplan.

Mocht u reden hebben voor een spoedverwijzing, dan kunt u, als huisarts, tijdens kantooruren bellen met:
070 210 0000 (pieper 6346).

Haga Hand- en Polscentrum
Ortho-Care heeft een intensieve samenwerking met het Haga Hand- en Polscentrum. Zo behoort dr. R.L.M. Deijkers zowel bij het behandelteam van Orthopedie, als bij het behandelteam van het Haga Hand- en Polscentrum.

Een afspraak maken
Voor een afspraak op de polikliniek kunt u op werkdagen tussen 8.00 en 16.00 uur contact opnemen via nummer 070 210 63 98. Wilt u bij het maken van de afspraak uw zorgdomeinnummer bij de hand houden?

U kunt ook digitaal een afspraak maken.